1l vettä

2 dl mannasuurimoita

4 dl puolukoita

1/2 tl suolaa

1 tl vanilliinisokeria

1 1/2 dl sokeria

1 1/2 dl mansikkasurvosta

- Survo puolukat soseeksi ja kiehauta veden kanssa. Lisää mannasuurimot vähitellen ja keitä niitä 5-10min. välillä sekoitellen.

-  Ota kattila levyltä ja lisää muut aineet. 

- Vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi.


 

Se joka ei oo vispipuurosta ennen pitänyt, voi pian ollakin sen ystävä, sillä tämä on hyvää!! Ite oon laittanut mansikkasurvosta pari desiä. Ja sit pistän kattilan kylmällä vedellä täytettyyn altaaseen ja vatkaan siinä, jähtyy nopeaa. 

Nyt jouduin tekemään sitten mustikoista ja mansikoista kun puolukat loppu pakastimesta, nyyh. Ens syksynä pitää poimia paaljon puolukkaa pakkaseen puuron tekoa varten.=)

Mustikkaa laitoin 4dl ja soseutin sen samoin kuin nuo puolukat. Sitten lisäsin myös sitä mansikkasurvosta pari desiä. Tästä versiosta tykkäs sellainenki tyty, joka ei edes tuosta puolukka-mansikkaversiosta tykännyt. Ihan hyvää tääki, vaikka itte pidin enemmän siitä puolukka-mansikasta.


 

Puolukat pakkasesta  puuroon! =)