JUUSTOSARVET

3 1/2 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

2 dl juustoraastetta

50g margariinia/ voita

1 prk kermaviiliä

voiteluun kanamunaa

 

- Sekoita kulhossa jauhot, leivinjauhe, suola ja juustoraaste.

- Lisää huoneenlämpöinen rasva nyppien.

-Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

-Jaa taikina kahteen osaan. Kauli molemmat osat pyöreiksi levyiksi. Jaa pyörylät kuuteen sektoriiin ja kääri sarviksi leveästä päästä aloittaen. 

-Voitele sarvet munalla. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes sarvet ovat kauniin ruskeita.

 

(Ohje on Kiimingin Ryn tekemästä kirjasta, Ristiäisistä Rääppiäisiin - Ohjeita juhlien järjestämiseen.)

 

Ite laitoin vielä lisäksi väliin pizzasuikaleita ja kuutioitua paprikaa. Tuli kyllä hyviä! Ja tää on niin helppo ja nopee ohje, ku ei tarvi alkaa hiivan kanssa tolskaan ja kohotteleen sitä. Eli helppo hyvä nopee.. =)